Romantični hoteli

Romantični hoteli

Stiže zima i stižu praznici. Romantika je u vazduhu! Vreme je za putovanje sa voljenom osobom.

Od Južne Koreje do Zambije: svetski romantični hoteli Vas čekaju da ispunite svoje snove. Evo nekoliko fantastičnih destinacija.

1) Eginburg, Škotska

Somotski, zlatni i kraljevski kreveti

Udobno spavanje u krevetu sa četiri stuba, i kupanje u “skrivenoj gotskoj kapeli”? Rezervišite sobu u hotelu “The Witchery” u zamku u Edinburgu, koji je ušuškan u maloj ulici u Castle Hill-u. Apartmani u ovom hotelu su istinski posebni. Čak je i Edinburški zamak “bled” u poređenju sa zlatom i bogatstvom ovih hotelskih soba. Ima devet različitih apartmana, svaki sa svojim stilom i temom. Zadovoljstvo je večerati u romantičnom restoranu “Secret garden“, koga je britanski kompozitor Ser Endrju Lojd Veber jednom opisao kao najzavodljiviji restoran na svetu.

romantika, hoteli, odmor, putovanje, uživanje, smeštaj
Vratite se u neka prošla vremena

2) Seul, Južna Koreja

Kupanje iznad Seula

Podignite Vašu romansu na viši nivo u “Banyan Tree Club & Spa“. Ostavite gužvu i jurnjavu Seula iza sebe u ovom modernom hotelu u podnožju planine Namzam. Najatraktivnija stvar kod ovog hotela je enormno velika kada u sobi za dvoje. Naspite čašu šampanjca i uživajte u impresivnom pogledu odavde.

3) Livingston, Zambia

Ostrvo kod Viktorijinih vodopada

Fensi smeštaj na privatnom ostrvu blizu spektakularnih Viktorijinih vodopada? Brodom do ostrva Sindabezi, moćnom Zambezi rekom, gde hotel Tongabezi poseduje pet predivnih i šarmantnih drvenih brvnara postavljenih na ovom rečnom ostrvu. Zaspite pored prozora s pogledom na reku, a doručkujte s nogama u pesku. Uveče, uživajte oko kamperske vatre. Može li biti romantičnije?

romantični, hoteli, smeštaj
Malo drugačije od onog na šta ste navikli

4) Kalistoga, Kalifornija

U skladu sa prirodom

Calistoga Ranch” je smešten duboko u šumi blizu doline Napa. Sobe su robusne brvnare spojene terasom i stazom, tako da uvek možete da izađete i udišete svež šumski vazduh. Čak je i tuširanje spoljna aktivnost ovde, ulepšana predivnim pogledom na drvorede visokih stabala. Vinski podrum nudi romantično okruženje za večeru sa izvrsnim kalifornijskim vinom. Živeli!

5) Marakeš, Maroko

U srcu medine

Upadnite u orijentalnu bajku. Šarmantan enterijer, elegantno dvorište sa bazenom sa fontanom će Vas naterati da zaboravite da je Rijad al Musika smešten u centru medine Marakeša. Sve je izvrsno ovde: doručak, voćna užina na krovu nekadašnje pašine palate. Posle se opustite u hamamu. Uveče će Vas do sobe voditi staza/trag latica cveća.

via GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *